onsdag 31 mars 2010

Påsk!

Köpte påskliljor igår och då känner man att det är påsk. Det är i stort sett vad jag brukar påskpynta med och lite påskris ute.

söndag 28 mars 2010

Kökshyllor!

Fler bilder på traderafynden och mina nya fina hyllor i köket. Saknar inte alls överskåp.

fredag 26 mars 2010

Tradera!

Fick i veckan ett paket med traderafynd! Flera silverfat , 8 närmare bestämt, bla detta. Jag har ett likadant fast mindre sen tidigare så det var detta jag var mest intresserad av. Jag ställde det på kökshyllan vid spisen.
Den här gamla burken hittade jag i lagårn för nån vecka sen, fin med murgröna i, den står i ett av vårt gamla skåp i köket där jag har...
...det " finare " porslinet eller det som inte används så ofta. Trevlig Helg på er alla!

fredag 19 mars 2010

Vy!

Vårvy från glasverandan. Ser rätt härligt ut!
Det här är utsikten från vardagsrumssoffan in till köket. Tapeten är urgammal, skulle behöva bytas!
TV:n har vi ställt på ett gammalt skrivbord och tagit bort lådan så DVD:n och boxern ryms, under står en gammal tvättkorg.

tisdag 16 mars 2010

Frukosthörna!

Gillar stenskarpt vår nya hörna med flingor, müssli, skålar, skorpor, brödrost och skafferi samlat till en trevlig frukosthörna! Perfekt att duka upp helgfrukostbuffe!
Diskmaskinen är till inbyggd till vänster.

söndag 7 mars 2010


Vardagsrumsskåpet med finglasen. Sydde utav linnetyg och gamla spetsar och satte bakom dörrarna, tyckte det såg lite rörigt ut , det här blev "enklare".
En hylla i hallen för att försöka dölja proppskåpet!

Denna spegel med bord köptes för många år sedan på en auktion. Den sitter mittemot toan så det är ett bra ställe att fixa håret på.